Львівський портал

Під час ракетного удару по «Епіцентрі» у Харкові загинула колишня українська спортсменка

Серед загиблих під час удару по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові була колишня українська веслярка Оксана Скрипань. Їй було 47 років. Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України.

Оксана Скрипань народилася 28 січня 1977 року. Була кандидатом у майстри спорту України з академічного веслування. У Харкові її тренерами з веслування були Михайло Золотарський та Сергій Дементьєв, у Києві – Олександр Горовий та Олег Кореницький. У жінки залишилася донька.

«В останній час Оксана працювала в гіпермаркеті “Епіцентр”. І в день обстрілу була на зміні. У неї залишилася донька Даша», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа, яку гасили 16 годин. У цей момент всередині перебували кілька сотень людей.

Кількість загиблих і поранених щоразу збільшувалась. Відомо, що серед жертв є 12-річна дівчинка.

Згодом поліція оприлюднила відео зсередини гіпермаркету в момент удару по ньому російських авіабомб.

Зі свого боку компанія «Епіцентр» пообіцяла виплатити по 1 млн грн компенсації родинам загиблих. Сім’ям, де залишились неповнолітні діти, даватимуть щомісячну фінансову допомогу до досягнення 18 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-31 16:07:33