Україна і світ

Окупанти намагались штурмувати, але зазнали втрат: в ЗСУ розповіли про ситуацію біля Кринків

ЗСУ. Джерело фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

російські загарбники один раз намагалися штурмувати позиції Сил оборони України в районі села Кринки на лівобережжі Херсонщини, але зазнали значних втрат і відступили.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

«Бравурний, але брехливий рапорт шойгу, де він розповідав про «зачищені» Кринки насправді був спробою виправдати, що сил та можливостей у окупантів на лівому березі нашкреблось на одну спробу штурму. Знов із значними втратами відступили.
Позиції наші підрозділи продовжують утримувати, до відбиття атак готові», — йдеться у повідомленні.

У ЗСУ зауважили, що окупанти намагаються максимально зібрати інформацію, тож посилили аеророзвідку на півдні України. Також противник тисне артилерійськими обстрілами та застосовує велику кількість ударних дронів різних типів.

«7 разів окупанти вдарили з артилерії по місту Херсон. Обстріляли ще 8 населених пунктів правобережжя на Херсонщині, зокрема Білозерку, Станіслав, Понятівку, Велетенське, Ромашкове, Зеленівку, Антонівку та Берислав, а також Очаків на Миколаївщині», — йдеться у повідомленні.

Не припиняючи терор населення прифронтових регіонів Херсонщини, росармія застосувала 56 FPV-дронів, 14 ударних БПЛА «Ланцет» та скинув з БПЛА різних модифікацій 50 осколкових боєприпасів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, Сили оборони спростували заяву шойгу про «зачищені» Кринки на лівобережжі Херсонщини.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-02-21 14:14:45