Україна і світ

Меган Фокс спровокувала чутки про вагітність

Американська модель Меган Фокс спровокувала чутки про свою вагітність. Акторка з’явилася в кліпі пісні свого хлопця Machine Gun Kelly з округленим животом.

Меган Фокс спровокувала чутки про вагітність

Так, ідеться про пісню Machine Gun Kelly і Jelly Roll – Lonely Road. У кліпі MGK цілує Меган в її кругленький живіт, який добре помітний через її сукню.

Зараз дивляться

Наприкінці кліпу музикант і актриса граються з маленькою дівчинкою. Ролик серйозно спантеличив шанувальників. До речі, у титрах до відеороботи з’явився напис Представляємо: Малятко Вайолет Лейка. Ця фраза ввела фанатів у ступор.

Досі немає офіційних підтверджень того, що Меган вагітна. До того ж, цього літа Фокс неодноразово з’являлася на публіці, і її фігура не провокувала чуток про вагітність.

Однак користувачі мережі знайшли в Instagram коментар справжньої мами дівчинки з кліпу. Вона відповіла, що Фокс не вагітна, і це був лише образ для відео.

Нагадаємо, що пара почала зустрічатися 2020 року, і навіть була інформація про заручини Фокс і MGK. Щоправда, у лютому 2024 року Меган скасувала заручини, і знаменитості навіть розлучалися. Але вже влітку вирішили відновити свої стосунки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 18:20:04