Суспільне мовлення

На Львівщині у ДТП травмувались п’ятеро людей

На Львівщині біля села Петричі сталась ДТП. Внаслідок аварії травми отримали п’ятеро людей, їх госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

Аварія трапилась 12 серпня о 18.50 на дорозі “Золочів-Красне”. Правоохоронці попередньо встановили, водій автомобіля “Volkswagen Golf”, 44-річний житель міста Буськ, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, внаслідок чого авто перекинулось.

Внаслідок ДТП водій та четверо його пасажирів: двоє чоловіків віком 34 та 50 років та двоє жінок віком 39 та 41 рік, отримали травми, їх доправили до лікарні. Усі травмовані — мешканці Львівщини.

Фото з місця ДТП біля села Петричі Львівської області. Фото: ГУ НП у Львівській області

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — обмеження волі строком до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Проводиться розслідування, діагнози травмованих уточнюють медики, правоохоронці встановлюють обставини події”, — повідомили у Нацполіції Львівщини.


Джерело: Суспільне мовлення України