Україна і світ

MamaRika і Balsam – Шепоче дощ: прем’єру пісні та кліпу слухати онлайн

Співачка MamaRika заспівала разом із репером-військовим Balsam, який зараз проходить службу в лавах ДПСУ. Артисти представили ліричну пісню Шепоче дощ та кліп до неї.

MamaRika та Balsam – Шепоче дощ

Пісня Шепоче дощ про біль розлуки, через яку зараз проходить більшість українських родин. У кліпі до композиції фігурує одна MamaRika, оскільки під час зйомок Balsam був на службі та перебував у місцях, де не можна знімати. У відео артистка самотньо гуляє Києвом. Це символізує те, що багато українських дівчат зараз не мають можливості прогулятися разом із другою половинкою.

Зараз дивляться

– Шепоче дощ була створена менше, ніж за півдня. Нам її буквально “надиктував космос”, адже тема надто актуальна і болюча. Ця пісня є криком більшості українських пар і родин, яких розлучила війна. Вони віддали б усе на світі за одні тільки обійми своїх коханих, і більше ніколи не відпускали, – зазначила MamaRika.

Balsam додав, що композиція передає глибокі почуття, які виникають під час розлуки з коханою людиною. У кожному рядку звучить обіцянка і надія на нову зустріч, яка обов’язково відбудеться.

– Люди не бачать своїх рідних, діти не бачать батьків, це все – великий біль, який розриває серця. Це трек про наші реалії, де два рідних серця не разом, але до останнього вірять, що зовсім скоро зможуть відчути тепло одне одного, – зазначив Balsam.

До слова, репер Balsam є доволі молодим виконавцем. MamaRika вважає, що артисти повинні підтримувати одне одного, що вона регулярно і робить, розповідаючи своїй аудиторії про них і створюючи спільну творчість.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-16 11:13:08