Львівський портал

Львів’ян кличуть на вечір «Хітів Голівуду»

У четвер, 20 червня, о 19:00 у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика анонсували вечір «Хітів Голівуду». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Для виконання культових саундтреків до України прибув американський диригент Роджер Махадін. Він диригуватиме Академічним камерним оркестром «Віртуози Львова».

У програмі концерту прозвучать мелодії з легендарних кінофільмів: від космічної саги «Зоряних Війн» до композицій з мультфільмів та мюзиклів.

Роджер Махадін отримав визнання в США як інтерпретатор музики до вистав та фільмів. Він був одним із засновників і головним диригентом New York Symphonic Arts Ensemble, а також директором та диригентом трьох університетських симфонічних оркестрів, NYU Chamber Music Society. В Україну Роджер приїздить вперше.

«Оркестр “Віртуози Львова” має чудову історію виконання нестандартних репертуарів, вони сміливо поєднують виконання класичної та попмузики, чи кіномузики. Цей вечір ми даруватимемо слухачам музику для насолоди, внутрішнього спокою, мрій, що є дуже важливо в такий неспокійний час», – ділиться Роджер Махадін.

Програма концерту поки не розкривається, але диригент обіцяє, що це будуть теми, які асоціюються з найхаризматичнішими персонажами, супергероями та чарівниками, лиходіями та рятівниками. Композиції, які нагадують про те, що щирі почуття та добро завжди перемагають.

Квитки доступні за цим посиланням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-17 12:51:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин