Львівський портал

Lviv Open Lab кличе підлітків на безкоштовні заняття влітку

Молодіжний простір Lviv Open Lab, що на просп. Червоної Калини, 58, запускає безкоштовний літній інтенсив для підлітків. У липні-серпні школярі матимуть практичні заняття з природничих та точних дисциплін у сучасних STEAM-лабораторіях. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Літній STEAM-інтенсив – це комплексна програма, покликана допомогти школярам, які закінчили 7, 8, 9, 10 класи, надолужити втрачені знання в ключових предметах та здобути нові навички, що будуть корисні для їхнього подальшого навчання та розвитку.

У програмі – лабораторні та практичні заняття з хімії, фізики, біології, 3D-моделювання, робототехніки та DIY (від англ. Do It Yourself — «зроби це сам»).

Літній STEAM-інтенсив проходитиме у дві хвилі: з 26 червня по 24 липня та з 31 липня по 28 серпня. Заняття для учнів, які закінчили 7 та 8 класи відбуватимуться щосереди з 10:00 до 14:00, а для школярів 9 і 10 класу – щочетверга.

Участь в інтенсиві безкоштовна, але потрібно зареєструватись за цим посиланням.

«Літній STEAM-інтенсив  – це чудова можливість підліткам поглибити свої знання в шкільних та позашкільних предметах, а також опанувати практичні навички, які вони не змогли отримати вдома через онлайн-навчання та інших обставини. Наші лабораторії оснащені професійним обладнанням, а досвідчені викладачі та ментори допоможуть зрозуміти усі складнощі дисциплін», – прокоментувала керівниця Lviv Open Lab Анастасія Мартинюк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-18 11:05:04

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин