Україна і світ

Тіна Кароль та Даша Квіткова потренувалися разом

Співачка Тіна Кароль та блогерка Даша Квіткова разом позаймалися йогою та фітнесом. Інфлюенсерка визнала, що артистка багато в чому її перевершує, тож подумала й собі піти на йогу.

Тіна Кароль та Даша Квіткова потренувалися разом

Зірки зустрілися на локації з мальовничим видом на Батьківщину-Мати. Спільне тренування почалося з йоги, у якій Тіна Кароль є справжньою майстринею. У соцмережах вона вже не раз демонструвала свої досягнення. Співачка вміє виконувати дійсно складні асани.

Даші Квітковій ці вправи далися непросто. Вона зі сміхом намагалася повторити за артисткою, нарешті, зайнявши потрібне положення.

Зараз дивляться

– Я вкотре переконалась, що займатися треба не залою єдиною. Тепер думаю піти ще йогою займатися, – резюмувала Квіткова.

Щоправда, перевершити у фітнес-вправах Тіну теж не вийшло. Вона здивувала тим, що стрибає на скакалці по пів години. Це укріплює її та допомагає витримувати напружений концертний графік, пояснила співачка.

Реакція зірок на спільне тренування Кароль і Квіткової

В коментарях відзначилося чимало зіркових підписниць блогерки. Співачка Kola поділилася, що йога змінила її життя і фігуру.

– Розкрила жіночність, ще більшу впевненість в собі, привнесла в моє тіло пластичність та силу! – прокоментувала артистка.

Вона додала, що займається з тою самою інструкторкою, що і Кароль. Спочатку справи в неї теж йшли важко, хоча співачка теж займалася в залі.

Юлія Саніна з гурту The Hardkiss написала, що “дівчата – вогонь”, а нотаріусиня та ексдружина Остапчука Христина Горняк зазначила, що тепер теж хоче піти на йогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 19:51:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин