Україна і світ

Елтон Джон продає свій одяг на eBay

Відомий музикант Елтон Джон почав продавати свій одяг через інтернет-майданчик eBay. На сервісі продають як нові товари, так і вживані, і в такий спосіб артист вирішив порадувати фанатів.

Елтон Джон продає свій одяг на eBay

Так, зараз на торговельному майданчику понад сотня оголошень із різними речами музиканта – виручені кошти підуть у його фонд Elton John AIDS Foundation.

Фанати Елтона можуть придбати й унікальні речі – куртки від Gucci, халати від Versace і навіть мокасини від Prada. Утім, є й базові предмети гардероба – бейсболки та футболки з історичних концертів.

Зараз дивляться

Так, аукціон триває 10 днів, і він приурочений місяцю гордості, який приурочений ЛГБТ-спільноті.

Згідно з прес-релізом, опублікованим в Інтернеті, початкова ціна лотів становить $26,60. Відомо, що Джон – завзятий колекціонер, тому його пропозиції будуть дуже привабливими для інших колекціонерів.

– Дати нове життя заповітним речам із мого гардероба завжди було для мене особливим. Протягом десятиліть я жертвував скарби своєї шафи на підтримку фонду, – заявив артист.

До речі, за свій талант Елтон Джон отримав статус EGOT – він зібрав нагородження всіх найпрестижніших премій світу в галузі культури. Таким досягненням можуть похвалитися лише 19 осіб у світі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-29 11:45:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин