Україна і світ

Кейт Міддлтон: як почувається принцеса Уельська

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон продовжує курс лікування від раку. Протягом останніх тижнів її бачили в оточенні рідних під час прогулянки.

Інсайдери з Кенсінгтонського палацу зазначили, що Кетрін спілкується зараз лише з найближчими людьми, включно з її матірʼю Керол, братом Джеймсом та сестрою Піппою.

Що зараз із Кейт Міддлтон

Друг Кейт та Вільяма розповів, що для принцеси Уельської в пріоритеті – уникання будь-якого стресу чи занепокоєння та зосередження на одужанні.

Зараз дивляться

– Вони планують поїздку до Сандрінгема після закінчення шкільних канікул, – додав співрозмовник.

Не планує Кейт і появу на весіллі герцога Вестмінстерського, що відбудеться наступного місяця. Хоча там має бути багато її друзів, а принц Вільям запрошений туди як шафер.

Коли Кейт Міддлтон зʼявиться на публіці

Інсайдери додали, що принцеса Уельська не планує з’являтися на публіці до кінця року, щоби зберегти спокій і присвятити себе лікуванню. Її стан покращується, і вона проводить час у родинному маєтку Анмер-Хол у Норфолку.

Попри те, що вона не відвідує публічні заходи, її бачили під час прогулянок і шкільних занять дітей. Батьки однокласників королівських нащадків не надто охоче обговорюють стан Кейт.

 – Ми всі відчуваємо, що маємо захищати її. Запитайте будь-кого в школі – вони чудові батьки, – розповіла одна з мам.

Джерела в палаці підтвердили, що Міддлтон “продовжує одужувати вдома”. Також не виключено, що і якийсь момент принцеса Уельська знову вийде на звʼязок із шанувальниками зі ще одним відеозверненням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-28 14:44:43