Україна і світ

кандидат у президенти США знову вибухнув обіцянкою

Кандидат у президенти США Дональд Трамп знову заявив, що завершить війну в Україні одразу після того, як стане американським лідером.

– З першого ж дня, коли ми відберемо Білий дім у безчесного Джо Байдена, я вірю, що в нас будуть чотири найкращі роки в історії нашої країни. До того як я заїду до Овального кабінету, одразу після того як я виграю, я вирішу жахливу війну між Росією та Україною. Я добре їх знаю, – зазначив він під час виступу перед виборцями у Нью-Джерсі.

Заяви Трампа про війну в Україні

У березні 2023 року Трамп вже казав, що у разі перемоги на виборах він нібито зможе зупинити російську повномасштабну агресію “за 24 години”. Відповідну заяву він зробив і у січні 2024 року.

Зокрема після цього він неодноразово повертався до цієї теми, ніколи не уточнюючи, що саме має на увазі. Водночас він наголошував, що “добре знає і Зеленського, і Путіна”.

Зараз дивляться

А у квітні цього року у західних ЗМІ з’явилася інформація, що Трамп, якщо знову стане президентом, втілюватиме план щодо війни, який полягає в тому, щоб змусити Україну поступитися РФ Кримом і територіями окупованого Донбасу.

Зі свого боку президент України Володимир Зеленський заявив, що Київ не піде на жодні територіальні поступки, щоб швидко закінчити війну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-12 17:01:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин