Україна і світ

Камалія приїхала до ексчоловіка в Лондон, щоб влаштувати сюрприз для доньок – ВІДЕО

Співачка Камалія приїхала до свого ексчоловіка, підприємця Мохаммада Захура в Лондон. Вона показала емоційну зустріч із доньками, які живуть із батьком.

Камалія здивувала доньок візитом до Лондона

В Instagram Камалія оприлюднила відео, в якому показала свою поїздку до Великої Британії. Із ролика стало зрозуміло, що в аеропорту артистку зустрів колишній чоловік. Маєток його вона також засвітила – це розкішний будинок із безліччю світлих кімнат.

Головною метою візиту виявився сюрприз для 10-річних доньок – Арабелли і Мірабелли. Дівчатка не знали, що мама приїде, а тому спочатку були здивовані, а потім кинулися її обіймати.

Зараз дивляться

– Переліт, трохи втоми, але так багато радості в серці! І ось я вже в Лондоні! Мить, коли я побачила своїх рідненьких Мірабеллу і Арабеллу, була безцінною. Їхня радість та обійми зробили цю мить ще більш особливою. Нічого не може зрівнятися з тим, щоб бути поруч зі своїми дівчатками, відчувати їхнє тепло і любов, – зазначила Камалія.

Співачка додала, що з кожним разом розуміє, як сильно дівчатка підросли і як важливо бути разом, адже сім’я – найцінніше.

Варто зазначити, що Камалія доволі багато часу проводить із доньками. Всі свої вільні дні вона намагається присвятити їм, а тому є частим гостем у Лондоні.

Фото: Камалія

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 17:02:01