Україна і світ

Ілона Гвоздьова пригадала дитинство в Криму

Хореографиня Ілона Гвоздьова, що зараз перебуває в Болгарії разом з донькою Валерією, поділилася спогадами про дитинство в Криму. Їх у танцівниці викликало місцеве море.

Ілона Гвоздьова згадала про дитинство в Криму

Артистка приїхала до болгарського Бургаса на танцювальні змагання, поєднавши корисне з приємним, тобто з морським відпочинком. Гвоздьова зауважила, що вперше вибралася сюди разом зі старшою дитиною. Молодший син Домінік залишився в Україні разом із татом.

– Це море нагадує мені мій дім! Я народилася в Криму, і скільки себе памʼятаю море було для мене, як повітря! – пригадала Ілона.

Вона уточнила, що жила з батьками в селищі Останіне за 7 км від моря. Тому разом з друзями добиралася на пляж велосипедом, пішки або ж автостопом.

Зараз дивляться

– Дорогою до моря ми заходили в місцевий сад, і, поки нас не бачили охоронці, набирали черешню і персики. Ось і весь наш був обід, – розповіла танцівниця.

В коментарях звернули увагу на фігуру артистки та відзначили, що вона має дуже гарний вигляд на фото. Ілона Гвоздьова розкрила, що ці світлини робила її донька.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-24 13:25:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин