Україна і світ

Alyona Alyona – Тато: прем’єру пісні слухати онлайн

Реп-виконавиця Alyona Alyona представила ліричну пісню Тато. Ця композиція особлива для артистки, оскільки є присвятою від доньки – батькові.

Alyona Alyona – Тато

Ця пісня є першою сольною прем’єрою артистки після Євробачення 2024 і присвячена важливій людині в житті кожного з нас. У ній висловлена подяка батькові за кожне його слово, яке зараз допомагає жити, відчувати і дихати.

Зараз дивляться

Ще змалечку кожна маленька дівчинка починає мріяти про гарне, щасливе життя та вічне кохання. У такі моменти батько стає тим, хто надихає, дивлячись на нього та його вчинки ми згодом робимо в житті свій вибір.

– Ця пісня для мене дуже особлива. Це присвята від доньки – батькові. Так сталося, що всі свої дитячі почуття і переживання я обговорювала з мамою. Але насправді варто було говорити про це і з татом теж, а я ніколи не розмовляла з ним про кохання. Навіть коли стала дорослою і хотіла ділитися почуттями – я соромилася, – поділилася Alyona Alyona.

Зараз співачка щаслива у стосунках і бачить у характері обранця риси свого батька. Тепер реперка зрозуміла, наскільки важливо було говорити про кохання з татом.

– Знаєте, батьківська любов вимірюється не в словах, а у вчинках. І зараз я з тим, хто діями демонструє мені справжні почуття. Бажаю всім, хто шукає – знайти, – наголосила артистка.

Також Alyona Alyona поділилася, що змінилося в її житті за місяць після повернення з Євробачення 2024. В артистки відчуття, що це було ніби давно, адже після приїзду вона поринула в інші справи.

Каже, вже зараз може дати сотні порад наступному представнику від України, а виступ на конкурсі називає класним досвідом. Однак чи хотіла б Alyona Alyona знову опинитися на Євробаченні, поки що не знає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-28 12:05:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин