Україна і світ

Майкл Джей Фокс зіграв з Coldplay на Гластонбері

Зірка культової трилогії Назад у майбутнє Майкл Джей Фокс на музичному фестивалі Гластонбері долучився до гурту Coldplay. Він підіграв команді на гітарі під час виконання пісні Fix You. Фронтмен гурту Кріс Мартін назвав Фокса “героєм” і відзначив його вплив на творчий шлях гурту.

Майкл Джей Фокс зіграв з Coldplay на Гластонбері

Актор перебував на сцені на кріслі колісному через хворобу Паркінсона, які спіткала його у 1991 році. Попри недугу знаменитість періодично долучається до різних публічних заходів, зокрема в парі з Крістофером Ллойдом, який виконав роль винахідника Дока.

Фронтмен Coldplay подякував 63-річному Фоксу за ключову роль у формуванні його кар’єри музиканта. Він зауважив, що основною причиною, чому вони зібралися в гурт, був фільм Назад у майбутнє.

Зараз дивляться

– Як в Чака Беррі риф, а який кулак – знає Біфф. Пані та панове, зустрічайте Майкла Джей Фокса! – представив Кріс Мартін актора, пославшись на сцени зі стрічки.

До речі, це не вперше Майкл Джей Фокс грав із британським рок-гуртом. Досвід спільного виступу був у них у 2016 році на стадіоні MetLife у Нью-Джерсі. Тоді вони виконали Johnny B. Goode – пісню Чака Беррі, що звучить у фантастичній трилогії про пригоди Марті Макфлая та Дока.

Цього року Coldplay увійшли в історію фестивалю Гластонбері, ставши вп’яте хедлайнерами заходу.

Фото: скрин з BBC/Youtube

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-30 16:49:00

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин