Україна і світ

Маша Єфросиніна розповіла, що допомогло поліпшити їй секс із чоловіком

Ведуча Маша Єфросиніна розповіла, що допомогло поліпшити їй інтимне життя з чоловіком Тимуром Хромаєвим. Не секрет, що вона відкрито обговорює тему сексу, а тому говорить про неї відверто зі своїми шанувальниками.

Маша Єфросиніна про те, що допомогло їй поліпшити секс

В Instagram-stories Маша вирішила поспілкуватися з підписниками на тему сексу. Так, хтось попросив у ведучої поділитися лайфхаком, який змінив її близькість із партнером. Єфросиніна відверто відповіла, що насамперед варто полюбити себе і своє тіло.

Фото: Маша Єфросиніна / Instagram

– Я фізично почала відчувати насолоду, коли змогла прийняти й полюбити своє тіло. Розуміння того, що чоловік займається коханням з тобою, а не винятково з твоїм тілом і його, як тобі здається, недоліками (шрамами після пологів і грудьми, що вигодували дітей), привело мене до неймовірних відкриттів у сексі, – зізналася Маша.

До слова, не так давно Єфросиніна згадувала своє перше кохання. Тоді ведуча була в 10-11 класі, а її обранцем став однокласник.

Зараз дивляться

Як вона розповіла, вони разом досліджували доросле життя та оральний секс. Причиною їхнього розставання стала зайва вага Маші. Якийсь час пара не бачилася, оскільки роз’їхалася вчитися в різні міста. Під час зустрічі, в той момент, коли у них повинен був відбутися перший секс, хлопець роздягнув Єфросиніну, але йому не сподобалося, що вона погладшала.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-02 12:16:51

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин