Україна і світ

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз ексгенсека НАТО

Російський диктатор Володимир Путін робить ставку на ослаблення Заходу, замість стрімкого захоплення всієї території України.

Про це заявив екс-прем’єр-міністр Данії та колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен у коментарі німецькому телеканалу N-tv.

Коли завершиться війна Росії проти України

Андерс Фог Расмуссен визнав, відповідаючи на запитання, коли та як може завершитися війна Росії проти України, що зараз важко робити часові прогнози.

Зараз дивляться

– Я боюся, що це війна надовго. План Путіна – захопити всю Україну за кілька днів – провалився. Його план Б – заморожений конфлікт і російська окупація східної України у надії на те, що Захід ослабне і поступиться, – вважає екс-генсек НАТО.

Водночас Расмуссен припустив, що війна Росії проти України може триватиме щонайменше до кінця 2024 року.

На його думку, диктатор Путін сподівається, що президентські вибори в США принесуть зміни, які так чи інакше допоможуть йому. Екс-генсек НАТО вважає, що наступний рік стане вирішальним.

– Якщо ми дамо українцям все необхідне, щоб не просто вижити, а виграти війну, то вони мають хороші шанси відтіснити росіян, – переконаний колишній генеральний секретар НАТО.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-30 19:39:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин