Україна і світ

Він справедливий: Волканов став на захист Данилка в мовному скандалі

Співак Дмитро Волканов (Volkanov) став на захист Андрія Данилка, який виступаючи в образі Вєрки Сердючки потрапив у мовний скандал. Нещодавно артист виконав свої російськомовні хіти на сцені одного зі столичних клубів.

Експротеже Андрія Данилка став на його захист у мовному скандалі

За словами співака, він був на цьому концерті Вєрки Сердючки і мовне питання для нього теж є болючою темою. Однак він поспішив захистити Данилка, зазначивши, що той знає, що робить.

– Я думаю, що це питання більше до нього, а не до мене. Я був на цьому концерті… Я бачив на власні очі, як ті люди, які писали всі ці коментарі, до останньої пісні стояли й танцювали. А потім увімкнули “великих патріотів” і прийшли додому писати ось цю х*рню, – сказав Волканов.

Каже, мовна тема для нього болюча, оскільки сам він родом із Бердянська, навчався в російськомовній школі і батьки його говорили російською мовою.

Зараз дивляться

– Він, напевно, знає, що робить. Він справедливий, і цим усе сказано. Можна брехати у вишиванці і спокійно красти гроші, як це роблять багато наших депутатів, а можна співати російською мовою і збирати величезні суми на допомогу ЗСУ. Мова – спосіб комунікації. У даному випадку, люди платять гроші для того, щоб послухати ці пісні. А ці гроші в цей же час допомагають ЗСУ, – зазначив Дмитро.

Нагадаємо, 17 травня на своєму концерті Вєрка Сердючка заспівала російською свої хіти, серед яких Дольче Габбана, Все буде добре, Я не зрозуміла, Тук тук тук та інші. Це обурило мережу, оскільки з початку повномасштабного вторгнення РФ артисти здебільшого перекладають свої пісні або ігнорують старі хіти.

Фото: Вєрка Сердючка, Дмитро Волканов

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-02 16:09:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин