Україна і світ

Олександр Швачка закликав українців донатити через проєкт Друзі ДШВ

Військовий, ветеран та ведучий програми Ранок у великому місті на ICTV2 Олександр Швачка доєднався до проєкту Друзі ДШВ. Він закликає українців донатити на потреби Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Олександр Швачка закликає підтримати ДШВ

На особистій сторінці у Facebook ведучий пояснив, що завдяки всеукраїнській платформі Друзі ДШВ, яка розпочала роботу 1 липня, кожен може задонатити на конкретний підрозділ та його потреби.

– Ворог досі не зрозумів, що він воює не з Силами оборони, а з цілим народом. Доводь це щомісячним донатом! Підтримай ДШВ, – наголосив Олександр Швачка.

Зараз дивляться

Завдяки платформі Друзі ДШВ можна адресно підтримувати Десантно-штурмові війська ЗСУ, а також дізнаватися детальну інформацію про історію, структуру та потреби ДШВ як загалом, так і про окремі бригади.

Стати другом українських десантників дуже легко – потрібно лише зробити щомісячний донат на сайті Друзі ДШВ або за спеціальним QR-кодом.

Всі зібрані кошти підуть закупівлю комплексів РЕБ, дронів, запасних частин, приладів нічного бачення, спеціальної інженерної техніки, тепловізорів, а також для закриття інших нагальних потреб підрозділів ДШВ.

Проєкт вже підтримало чимало відомих українців. У списку Друзів ДШВ – Святослав Вакарчук, Тарас Тополя, Олена Фроляк, Оксана Соколова, Тоня Матвієнко, Володимир Рунець, Надія Матвєєва та інші знаменитості.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-04 14:45:09