Україна і світ

Білий дім працює над організацією зустрічі Байдена і Зеленського під час саміту НАТО

Фото: Офіс президента

В адміністрації президента Сполучених Штатів Джо Байдена працюють над організацією його двосторонньої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським на полях саміту НАТО у Вашингтоні.

Про це повідомили у Білому домі під час брифінгу.

На саміті НАТО Зеленський проведе зустріч із Байденом

Представник Білого повідомив, що на полях саміту Байден проведе захід за участю президента Зеленського і майже двох десятків союзників і партнерів, які підписали двосторонні угоди про безпеку з Україною.

Зараз дивляться

— Хоча у президента і буде достатньо напружений графік, ми працюємо над організацією зустрічей із різними світовими лідерами на полях саміту, включаючи президента Зеленського. І найближчими днями ми матимемо більше інформації про них, якою ми поділимося, – повідомив чиновник.

Також сказано, що Сполучені Штати також оголосять про нові кроки зі зміцнення української протиповітряної оборони і військового потенціалу, щоб допомогти Україні продовжувати захищати себе і стримувати російську агресію в майбутньому.

Там додали, що Вашингтонський саміт стане потужним сигналом Путіну, що якщо він думає, що зможе пережити коаліцію країн, які підтримують Україну, то він глибоко помиляється.

Українська сторона офіційно про візит Зеленського до Вашингтона поки не оголошувала. Саміт НАТО відбудеться 9-11 липня у Вашингтоні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-06 18:14:04