Україна і світ

Коли вийде 5 сезон Дивні дива: дата

З моменту прем’єри у 2016 році серіал Дивні дива (Stranger things) став одним з найпопулярніших шоу Netflix. І тепер надприродна драма, дія якої розгортається в американському місті Гокінс у 1980-х роках, прямує до фінального – пʼятого сезону.

Факти ICTV зібрали все, що відомо про те, коли вийде 5-й сезон серіалу Дивні дива.

Коли вийде 5 сезон серіалу Дивні дива – дата

8 січня на офіційних сторінках шоу в соцмережах повідомили, що фінальний сезон серіалу офіційно запущено в роботу.  Один із шоуранерів серіалу Росс Даффер порадував фанатів фото з першого дня на знімальному майданчику.

Зараз дивляться

Netflix наразі не оголошує дату виходу першого епізоду 5-го сезону Дивних див. Якось в інтервʼю актор Девід Гарбор, що грає у серіалі роль поліцейського Джима Гоппера, припускав, що це може статися влітку 2024 року. Утім, зважаючи на затримку через страйк сценаристів, а потім і акторів, ця дата тепер видаєтся нереальною. Особливо з огляду на те, що робота над фіналом шоу розпочалася у січні.

У липні стало відомо, що зйомки 5 сезону Дуже дивних справ завершилися наполовину.

У мережі припускають, що глядачам доведеться почекати до 2025 року, щоби побачити довгоочікувану завершальну главу хіта від братів Дафферів. Водночас є й менш оптимістичні прогнози, згідно з якими ми дізнаємося про подальші дії Векни та підлітків, що протистоять йому, не раніше 2026 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-04 17:45:03