Україна і світ

Брест і Болонья цікавляться Романом Яремчуком – ЗМІ

У футболіста збірної України Романа Яремчука 1 липня завершилася орендна угода, за якою він виступав за іспанську Валенсію. Відтак, форвард повертається до бельгійського Брюгге, але не має наміру “залишатися там надовго”.

Про це пише іспанське видання Relevo.

Яремчуком цікавляться клуби з Італії та Франції

Зазначається, що Яремчук хотів би залишитися у Валенсії, але знає, що цього не станеться. Водночас, він не хоче залишати топчемпіонат.

Зараз дивляться

Через це Яремчук, за даними ЗМІ, відхилив пропозицію турецького Трабзонспора, який пропонував йому підвищення зарплати. Раніше повідомлялося, що турки досягли угоди з Брюгге про трансфер українця за €8 млн. Але остаточне рішення про перехід було за футболістом.

Журналісти зазначають, що Роман має більш високі амбіції та хоче грати у Лізі чемпіонів.

Також повідомляється про інтерес італійської Болоньї до Яремчука та французького Бреста, які вийшли до Ліги чемпіонів. Втім, обидва ці клуби зараз не можуть задовольнити фінансові апетити бельгійців.

Раніше ЗМІ писали про інтерес з боку італійського Лаціо до футболіста збірної України Миколи Шапаренка. Однак орли можуть запропонувати за гравця лише €10 млн, що як зазначалося, не влаштовує Динамо Київ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-02 16:40:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин