Україна і світ

Ірина Білик підтримала постраждалу від заздрощів Kola

Попдіва Ірина Білик підтримала колегу по музичному цеху Kola, коли дізналася, що та зіткнулася з проблемами під час промокампанії свого кліпа на пісню Цілуй. Білик зізналася, що за 35 років власної карʼєри не раз опинялася в подібних ситуаціях.

Ірина Білик підтримала Kola

Артистка зауважила, що за кожним релізом стоїть величезна праця. Тому завжди боляче натрапляти на перешкоди, коли прагнеш донести до людей свою творчість.

– Музика та мистецтво мають об’єднувати, а не роз’єднувати український народ. Кожен артист заслуговує на повагу і чесне ставлення, – переконана зірка.

Білик закликала своїх шанувальників підтримати реліз Kola та поділитися її кліпом задля перемоги “добра та чесності”.

Зараз дивляться

Реакція Kola на пост Ірини Білик

Співачка подякувала колезі за підтримку та поділилася, що вперше опинилася в такій ситуації, тому не знає як реагувати на неї. Зокрема артистці прикро за свою команду, яка працювала разом з нею над кліпом.

– Реально вклали багато любові, як і в кожне відео, яке ми робимо. Вся наша команда походу просто жила у своїй бульбашці добра та світла, не знали, що так взагалі можна мислити… Не буду приховувати що це все нас дійсно засмутило, – прокоментувала Kola.

Вона сподівається, що такі неприємності не будуть повторюватися, а людина, дотична до цього зрозуміє, “що так робити не можна, бо це зло”.

Раніше Kola розповіла про труднощі просування своєї нової пісні Цілуй і кліпу для неї. Співачка додала, що це справа рук її колег із шоубізу.

В навколомузичній тусовці подейкують, що проти нового кліпу артистки дійсно розгорнули цілу кампанію, та висловлюють різні припущення щодо замовника.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-30 17:50:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин