Україна і світ

Байден сказав, що вони чудово попрацювали

Президент США Джо Байден відкинув занепокоєння щодо свого виступу на дебатах проти експрезидента Дональда Трампа в четвер, попри хвилювання серед демократів щодо того, як вони минули.

Про це повідомляє видання The Hill, посилаючись на спілкування Джо Байдена з журналістами після дебатів.

Байден про дебати з Трампом

Відповідаючи на запитання про заклики деяких демократів вибути з президентських перегонів або про те, чи є в нього якісь занепокоєння щодо свого виступу, Байден сказав, що не турбується через це.

Зараз дивляться

— Я думаю, що ми добре попрацювали, – сказав Байден.

Президент США сказав також, що було “важко дебатувати з брехуном”. Він додав: Газета New York Times зазначила, що він збрехав 26 разів.

Голос Байдена під час дебатів часто був хрипким. У Білому домі пізніше пояснили це застудою. Сам він сказав журналістам, що у нього болить горло.

Виступ Байдена на дебатах був здебільшого розкритикований демократами. Деякі з них сказали, що це може відновити розмови щодо заміни кандидатури Байдена на чолі демократичного списку до серпневого з’їзду.

Флеш-опитування CNN, проведене серед глядачів дебатів, показало, що 67% опитаних сказали, що Трамп виграв дебати, порівняно з 33%, які віддали голоси за Байдена.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-28 12:23:37

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин