Україна і світ

Дуа Ліпа розійшлася з Роменом Гаврасом – причина

Британська співачка Дуа Ліпа розійшлася зі своїм бойфрендом, режисером Роменом Гаврасом. Причина криється в тому, що артистка хоче себе повністю присвятити творчості.

Дуа Ліпа розійшлася з хлопцем

Після бурхливого восьмимісячного роману Дуа Ліпа ухвалила рішення припинити його. Співачка вирішила, що хоче зосередитися виключно на своїй музиці напередодні виходу третього альбому.

– Дуа і Ромен розійшлися після літа кохання. Коли справа доходить до її кар’єри, у неї є принципи, і пара розірвала стосунки до того, як справи пішли погано. Ромен вважав Дуа трудоголіком, але вона не планує зменшувати оберти заради будь-чого або будь-кого, – сказало близьке до виконавиці джерело.

Востаннє пару бачили разом місяць тому на вечірці.

Зараз дивляться

Крім того, Дуа Ліпа говорила, що її новий альбом справді особистий.

– Це різні почуття та емоції, які ви відчуваєте протягом періоду самотності. Це теж розуміння. Ти усвідомлюєш, чого ти хочеш, що тобі потрібно і на що ти заслуговуєш. Це перехід від фази прийняття самотності до створення нових стосунків. Все починається і правда стає видима – справжні вони чи ні, – коментувала співачка.

Про роман Дуа Ліпи та Ромена Гавраса стало відомо у квітні 2023 року. До цього виконавиця перебувала у стосунках зі співаком Анваром Хадідом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-03 12:39:06