Львівський портал

Через російську атаку Одесу довелось аварійно знеструмити

У ніч на неділю, 31 березня, російські окупанти знову цілились по енергетичних об’єктах на півдні України. Через пошкодження обладнання в Одесі та сусідніх населених пунктах довелось в аварійному режимі вимкнути світло. Про це Львівському порталу повідомили в «Укренерго».

Так, ціллю атаки рашистів були високовольтні підстанції на півдні України. Через пошкодження обладнання енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в Одесі та прилеглих районах.

Енергетики попереджають, що при зростанні споживання електроенергії обсяг знеструмлень може збільшуватись.

Зі свого боку голова Одеської ОВА Олег Кіпер додав, що станом на 10:00 без світла перебувають 10 тисяч споживачів в Одесі та Одеському районі.

Загалом уночі ППО збила над Одещиною 8 «Шахедів». Втім уламки спричинили пожежу на одному з енергооб’єктів, внаслідок чого довелось ввести аварійні знеструмлення. Займання загасили, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у ніч на 31 березня російські окупанти вдарили по Україні, застосувавши загалом 27 «Шахедів» та ракет. ППО збила 18 повітряних цілей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-31 11:38:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин