Україна і світ

Мобілізація в Україні – у ТЦК на Закарпатті чоловік порізав собі руки

Фото: Генштаб ЗСУ

На Закарпатті військовозобов’язаний чоловік, опинившись у ТЦК, відпросився до туалету і там порізав собі руки.

Цю маніпуляцію він провів для того, щоб його не призвали до армії на захист України від російських окупантів.

Пилип Лунін – що сталося у Закарпатському ТЦК

Вказаний чоловік Пилип Лунін проживає в місті Київ, а на Закарпаття потрапив, намагаючись уникнути зустрічі з ТЦК у рідній столиці.

Зараз дивляться

Згідно з коментарем співробітників Закарпатського ТЦК, опублікованому у Facebook, 2 липня в соцмережах активно почали розповсюджувати публікацію про такого собі Пилипа Луніна, який завдав собі каліцтва аби не бути мобілізованим до лав ЗСУ.

Справді, цей громадянин під час уточнення його військово-облікових даних не надавав військово-обліковий документ і навіть не приховував свого небажання служити.

Він відпросився у співробітників Закарпатського ТЦК та СП у туалет, а через деякий час його виявили у вбиральні на підлозі із різаними ранами на руці.

— Військовослужбовці ТЦК та СП миттєво наклали турнікет, надали медичну допомогу, викликали поліцію та карету швидкої допомоги. Наразі громадянин перебуває у лікарні, – зазначено у повідомленні.

У ТЦК наголосили, що Пилип Лунін відповідно ст. 18 та п. 2, ч. 1, ст. 37 Закону України Про військовий обов’язок та військову службу, Дніпровським районним ТЦК та СП в м. Київ за станом здоров’я непридатний до військової служби у мирний час та обмежено придатний у воєнний час, переданий з обліку призовників на військовий облік військовозобов’язаних.

Відповідно він підлягає призову по мобілізації.

— Закликаємо громадян бути гідними нащадками українських героїв, сумлінно ставитись до свого конституційного обов’язку та стати на захист рідної землі, – резюмували військовослужбовці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 00:33:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин