Суспільне мовлення

Через отит впала у кому: у Львові прооперували 7-річну дівчинку

У Львові прооперували 7-річну дівчинку. В дитини було ускладнення після запалення вуха. Про це повідомили у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні “Охматдит”.

За словами керівника клініки оториноларингології у “Охматдиті” Федора Юрочка, у дівчинки було ускладнення через отит, яке швидко розвивалось.

“Гній з вуха пішов у мозок. Дитина втратила свідомість, почалися судоми. Далі кома. Батьки швидко звернулися до лікарні, її одразу госпіталізували до реанімації у Дрогобичі”, — розповідає Федір Юрочка.

Через кілька днів дитину із Дрогобича перевели до львівського “Охматдиту”. Там команда лікарів стабілізувала її стан. Отоларингологи одразу прооперували дівчинку.

“Первинне вогнище інфекції у вусі було усунуто. Дитина швидко почала одужувати. Буквально за кілька днів дівчинку перевели із реанімації в ЛОР-відділення”, — додає Федір Юрочко.

Лікарі оперують 7-річну дівчинку. Фото: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня “Охматдит”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами медиків, дитина вже почувається краще. Із нею почали ранню реабілітацію. За дівчинкою спостерігають ЛОРи. Ще деякий час дитина перебуватиме у лікарні.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин