Львівський портал

Безпілотники атакували Слов’янський нафтопереробний завод у Росії

Вночі 17 березня жителі Слов’янська-на-Кубані Краснодарського краю Росії повідомили про вибухи і пожежу у місті на  нафтопереробному заводі. Про це повідомляє Українська правда.

За попередньою інформацією, безпілотники атакували  Слов’янський нафтопереробний завод.

Російські пропагандисти підтвердили факт атаки безпілотників, але заявили, що «безпілотники нейтралізовані», хоча на відео видно удари БпЛА.

«Декілька БПЛА спробували атакувати Слов’янський НПЗ, безпілотники нейтралізовані, повідомив оперштаб Краснодарського краю», – пишуть російські ЗМІ.

За інформацією РИА Новости, на території заводу у Слов’янську-на-Кубані локальне горіння, основну площу пожежі вже ліквідовано. Постраждав один працівник, повідомив голова району.

О 3.33 місцева влада повідомила, що пожежу на території Слов’янського НПЗ ліквідовано повністю.

За попередньою інформацією, в момент атаки БПЛА одна людина загинула, попередня причина смерті – серцевий напад. Постраждалих внаслідок пожежі немає, загрози населеному пункту також немає.

Нагадаємо, що в ніч на 15 березня українські безпілотники атакували підприємство «Пєрвий Завод» у Калузькій області РФ, яке займається переробкою нафти.

12 березня  дрони вивели з ладу один із найбільших нафтопереробних заводів Росії у місті Кстово Нижньогородської області.

Атаки у лютому вразили майже п’яту частину потужностей Росії з переробки сирої нафти, але на початку березня галузь відновилася. Нові атаки українських безпілотників призвели до зупинки трьох нафтопереробних заводів глибоко на території росії. Вони складають близько 12% нафтопереробних потужностей російської федерації,

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-17 11:40:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин