Україна і світ

Аталанта — Баєр – прогноз букмекерів і де дивитися матч фіналу Ліги Європи

Італійська Аталанта та німецький Баєр Леверкузен зустрінуться у межах фіналу Ліги Європи сезону-2023/24. Гра відбудеться 22 травня у Дубліні (Ірландія) на стадіоні Авіва.

Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Аталанта – Баєр: прогноз букмекерів

На думку букмекерів, фаворитами матчу Аталанта – Баєр є підопічні Хабі Алонсо. На перемогу фармацевтів приймають ставки з коефіцієнтом 1.87. Успіх клубу із Бергамо оцінюють у 4.55. Нічийний результат зустрічі між Аталантою і Баєром в основний час – 3.70.

Зараз дивляться

На матч Аталанта – Баєр прогноз букмекерів є також на переможця турніру. Шанси Баєра оцінюють в 1.44, тоді як Аталанті дають 2.85.

Де дивитися матч Аталанта – Баєр

Футбольні вболівальники можуть подивитися гру Аталанта – Баєр в прямому ефірі на платформі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, що входять до пакету Максимальний.

Також гра транслюватиметься для користувачів платформи Volya TV.

Матч довірили обслуговувати румунській бригаді арбітрів на чолі з Іштрваном Ковачем. Йому допомагатимуть: Васіле Марінеску та Міхай Артене. Четвертий арбітр – Браніслава Ганцко (Словаччина).

За VAR відповідатиме нідерландець Поль ван Бекель, якому асистуватимуть Каталін Попа з Румунії та Роб Діперінк з Нідерландів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-20 17:10:22

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин