Україна і світ

Антон Мартинов мобілізується в ЗСУ

Видавець Антон Мартинов мобілізується до лав Збройних сил України. Про це повідомив він сам у соцмережах. Мартинов вже пройшов усі комісії та отримав документи.

Антон Мартинов йде на військову службу

Про свої прийдешні військові будні засновник видавництва Лабораторія написав із гумором, і вже серйозно додав причину, з якої він не міг не відреагувати на повістку.

– Незабаром очікується діджитал детокс у чоловічій компанії на природі. Прийшла повістка — не піти мені було б дуже соромно перед собою і сином. Тепер моя дружина візьме на себе додаткове навантаження по бізнесу і з дітьми. Батьки, звісно, теж допомагатимуть, – розповів Антон Мартинов у Facebook.

Засновник книжкового застосунку Librarius акцентував, що через службу пропустить кілька важливих галузевих заходів. При цьому Мартинов окреслив, що його проєкти працюватимуть у штатному режимі без його операційного втручання.

Зараз дивляться

Він нагадав, що підтримка читачів буде відтепер ще важливішою, адже кожна куплена книжка дозволить підтримати діяльність компаній.

– А потім я повернуся з війни і ми ще більше прискоримось! – пообіцяв Антон Мартинов.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що письменник і музикант Сергій Жадан мобілізувався до Хартії – бригади Нацгвардії України.

Фото: Антон Мартинов

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-16 19:34:56

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин