Україна і світ

Має право на позицію: Оксана Білозір про мовчання Софії Ротару


Співачка Оксана Білозір висловилася про позицію Софії Ротару, яка зберігає мовчання після 24 лютого 2022 року. Також артистка зізналася, що думає про артистів-утікачів, таких як Влад Яма, Олег Винник та інші.

Білозір про мовчання Ротару

Так, у нещодавньому інтерв’ю Оксану запитали думку про Софію Ротару. Зірка час від часу реагує на події в Україні, але прямо не критикувала війну. На тлі мовчання, багато хто згадує її пісні і російською мовою.

– Вона стала зіркою, коли співала українські пісні, і це її величезна заслуга на сьогодні. Трактувати її вчинки не варто – вона вже дуже шанована і має право на свою позицію. Ми маємо віддавати їй шану, а не вимагати від неї публічної позиції, адже вона її вклала у свою творчість, – вважає Оксана.

Про зірок-утікачів

І якщо про місцезнаходження Софії нічого невідомо, то низка українських чоловіків-артистів живуть за кордоном – Потап, Влад Яма, Олег Винник та інші. Білозір вважає, що артисти спалили всі мости з минулим.

– Вони не повернуться. Вони будуть боятися нас, і вже нас бояться. Цей їхній кітч, який вони нам показують, це прихований їхній сором і страх, – вважає артистка.

Нагадаємо, що на початку жовтня Олег Винник оголосив про своє повернення на сцену. Щоправда, виступатиме він не на сценах України. Голова фан-клубу артиста назвала це рішення співака “новою епохою”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Оксана Білозір

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 10:12:26