Україна і світ

У мене все добре: Даша Трегубова вперше заговорила про стосунки


Акторка та ведуча Даша Трегубова привідкрила таємницю своїх стосунків. Ексклюзивно для Фактів ICTV.Life знаменитість розповіла, що відбувається в її особистому житті.

Даша Трегубова про стосунки

Зірка запевнила, що у неї все добре, і серце зараз “не дуже вільне”. На її думку, перше, що приваблює людей одне до одного – це харизма.

– В моєму випадку, можу сказати, що, попри дуже непростий в багатьох сенсах рік, в особистому житті у мене все добре. Можливо, через те, що саме зараз я від себе остаточно кайфую. Я стала максимально цілісною. Гармонія прийшла, попри всі зовнішні фактори, – прокоментувала свої відчуття Даша.

Вона додала, що її підкорюють відповідальні чоловіки, які розуміють, скільки для неї означає робота. Також людина поруч не дорікає акторці з приводу напруженого графіка.

– Я нарешті стала цінувати. Раніше я цінувала своє ставлення до всіх. Мені треба було захопитися і горіти. А зараз я стала цінувати ставлення до мене, турботу. Раніше я не цінувала турботу про себе, – зізналася знаменитість.

Даша Трегубова зазначила, що для неї дуже важливо, щоби їй було цікаво у стосунках. Щоби співрозмовник “кайфував” від того, що каже вона. Натомість сама акторка також хоче насолоджуватися спілкуванням з коханою людиною.

Повна версія ексклюзивного інтервʼю з Дашею Трегубовою для Фактів ICTV.Life вийде в пʼятницю, 11 жовтня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Марина Комарицька

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 18:10:50