Україна і світ

Живи, Україно: зірки ICTV та СТБ прочитали вірш Олександра Олеся


До Дня Незалежності України ведучі телеканалів ICTV та СТБ об’єдналися, щоби створити особливе привітання для українців. Вони разом прочитали вірш поета Олександра Олеся Живи, Україно.

Зірки телебачення прочитали вірш про Україну

Кожен учасник проєкту озвучив свій рядок з вірша, вклавши у декламацію свою любов та відданість рідній країні. Поетичний твір Олеся – не просто слова. У них закарбовані глибокі переживання, які промовляють про єдність, любов та віру у майбутнє України.

До патріотичної акції долучилися телеведучі Вадим Карп’як, Оксана Гутцайт, Анастасія Мазур, Петро Дем’янчук, Юлія Сеник, Григорій Герман, Юлія Зорій, В’ячеслав Цимбалюк, Олександр Швачка, Андрій Ковальський, Яна Брензей, Тетяна Висоцька та Орест Дрималовський.

Зараз дивляться

Хто з учасників проєкту служить в ЗСУ

Примітно, що саме ведучому Вікон на СТБ Оресту Дрималовському дістався рядок Стоять твої вірні сини навкруги. Адже на початку року він змінив студію на польові армійські умови та боронить Україну у складі десантно-штурмової бригади.

Ведучий програми Ранок у великому місті Олександр Швачка, промовляючи слова Стоять, присягають тобі на шаблях, теж добре знає, що означає бути відданим Батьківщині. Він є ветераном російсько-української війни. У березні 2022 року Олександр втратив ногу на фронті, але не жагу продовжувати свій шлях та надихати побратимів з пораненнями знаходити власне місце в мирному житті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Так само вірш Живи, Україно надихає вже не одне покоління патріотів. Ці слова по-особливому щемко звучать у часи, коли наша країна протистоїть російській агресії, виборюючи право на волю та самоідентичність.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 15:05:21