Україна і світ

Дженніфер Лопес помітили в економкласі

За тривалий час у шоубізнесі співачка Дженніфер Лопес сягнула неймовірних висот. Розкіш у вигляді яхт або приватних літаків стала для неї звичною справою. Проте, останнім часом зірка почала економити.

Дженніфер Лопес помітили в економкласі

Цими вихідними 54-річну співачку, яка нібито має проблеми не лише у шлюбі, а й і з фінансами, бачили на бюджетному рейсі Air France з Неаполя до Парижа. Ціни на такі рейси стартують від $143 (5,8 тис. грн).

Замість звичного дизайнерського одягу, Джей Ло була одягнена у скромний білий светр та спортивні штани, займаючи місце біля вікна.

Зараз дивляться

Інсайдер повідомив, що причиною подружніх проблем пари стали саме фінансові суперечки. Буцім через це Бен Аффлек переїхав з їхнього спільного будинку вартістю $60 млн у Лос-Анджелесі до орендованого житла за $100 тис. на місяць у Брентвуді.

Джерело стверджує, що “медовий місяць закінчився”, і різні підходи до фінансів та виховання дітей негативно вплинули на стосунки подружжя.

Витрати Дженніфер Лопес

Нещодавно знаменитість скасувала свій тур This Is Me… Live, який мав розпочатися в липні напередодні її 55-річчя. У травні вона скасувала кілька концертів без видимої причини. Співачка також витратила $20 млн з власних коштів на фінансування документального фільму про її альбом, який вийшов у лютому на Amazon Prime Video.

Попри всі труднощі, кінокар’єра Дженніфер продовжує процвітати. Вона планує просувати два майбутні фільми, продюсером яких виступає її чоловік Бен Аффлек. Її науково-фантастичний фільм Atlas на Netflix також став доволі успішним попри на критику.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-25 19:54:14