Суспільне мовлення

У Львівській області розпочався опалювальний сезон

На Львівщині сьогодні, 17 жовтня, розпочався опалювальний сезон. Відповідне рішення ухвалили 26 громад області.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Щоб підготуватись до цього опалювального сезону, в області виконали підготовчі роботи, зокрема замінили котли, створили запаси вугілля та деревини, підготували до експлуатації в зимовий період багатоквартирні житлові будинки, котельні і теплові мережі”, — написав Максим Козицький.

Рішення про початок опалювального сезону ухвалюють органи місцевого самоврядування, спираючись на середньодобову температуру повітря. Вона повинна не перевищувати +8°С упродовж трьох діб.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Рішення про початок опалювального сезону уже ухвалили Львівська, Жовківська, Куликівська, Пустомитівська, Трускавецька, Східницька, Великомостівська, Лопатинська, Добротвірська, Сокальська, Гніздичівська, Жидачівська, Журавненська, Козівська, Миколаївська, Моршинська, Сколівська, Стрийська, Бісковицька, Ралівська, Хирівська, Рудківська, Івано-Франківська, Мостиська, Судововишнянська та Яворівська громади. Теплопостачальні організації подають тепло до будинків. Якщо тепло відсутнє, слід звернутись до балансоутримувача будинку.


Джерело: Суспільне мовлення України