Суспільне мовлення

“Рух” і “Минай” зіграли внічию у 10 турі УПЛ

В 10 турі Української Прем’єр-ліги львівський “Рух” приймав закарпатський “Минай”. Матч завершився нічиєю, рахунок 0:0.

На 12 хвилині гри, після штрафного удару, Кораблін головою переправляв м’яч у ворота. Левдій зумів витягнути його із дальньої дев’ятки. На 15 хвилині момент був у рухівців. Але забитим голом Роман не відзначився.

Вже на 23 хвилині арбітр Олександр Солов’ян показав першу жовту картку у грі. Її отримав гравець “Минаю” Рогозинський. Першу жовту картку серед гравців львівської команди отримав Теслюк на 30 хвилині гри.

До кінця тайму обидві команди намагалися створювати гольові моменти, але забитими голами так і не відзначилися. У підсумку першого тайму рахунок залишився 0:0.
перший тайм.

Другий там львівська команда розпочала із заміною у складі. Віталій Пономарьов випустив на поле Квасницю замість Теслюка. На 55 хвилині матчу Віталій Пономарьов провів ще одну заміну замість Плюмена на поле вийшов Таллес. На 67-й хвилині відбулася перша заміна у “Минаю”. На поле вийшов Дмитрук замість Одарюка.

На 70 хвилині Квасниця віддав пас на Пастуха, той пробивав у дотик по воротах Бандури, але влучив у каркас воріт.

На 77 хвилині ще одна заміна у львів’ян — Руніч вийшов замість Соломона.

За дві хвилини після виходу на поле Руніч із м’ячем рухався у бік штрафної “Миная”. Його намагався зупинити Дмитрук, але порушив правила та отримав жовту картку.

На 83 хвилині Володимир Шаран провів заміну у “Миная”. На поле вийшов Ралюченко замість Рогозинського.

На 91 хвилині Кораблін намагався зупинити Руніча і порушив правила, за що суддя показав йому жовту картку.

Гра між “Рухом” та “Минаєм” завершилася із рахунком 0:0.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У суботу, 21 жовтня, “Минай” зустрінеться з одеським “Чорноморцем”. У неділю, 22 жовтня, “Рух” зустрінеться із рівненським “Вересом”.


Джерело: Суспільне мовлення України