Суспільне мовлення

На Львівщині затримали нетверезого водія “Школярика”

Сьогодні, 20 вересня, у Городоцькій громаді затримали нетверезого водія автобуса “Школярик”. Вміст алкоголю у крові чоловіка майже в п’ять разів перевищував норму. На нього склали протокол.

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, батьки поскаржилися на водія шкільного автобуса. Обласне управління транспорту та зв’язку організувало перевірку. Її здійснили працівники відділу контролю Державної служби України з безпеки на транспорті. На чоловіка склали акт через відсутність дозвільних документів.

Під час перевірки інспектори помітили, що водій перебуває у нетверезому стані, та звернулися до поліції. У присутності правоохоронців чоловіку запропонували пройти перевірку на алкотестері “Drager”. Втім, той відмовився.

“Водія доставили в один із медичних закладів Львівщини. Висновок лікаря показав 0,98 проміле алкоголю у крові водія (у 4,9 разів вище за норму, — ред.) На правопорушника склали протокол за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння”, – каже начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Про те, чи водій перевозив на той момент учнів, наразі не повідомляють.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Мешканців Львівщини, які стали свідками неналежного надання послуг у громадському транспорті, просять зареєструвати звернення на “Гарячій лінії області” за номером 112.


Джерело: Суспільне мовлення України