Львівський портал

Львівщина прощається із шістьма захисниками

У суботу, 19 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Володимир Спас

Житель Ходорова. Проходив службу у військовій частині А4026. Обіймав посаду навідника другого кулеметного відділення. Загинув військовослужбовець 3 жовтня поблизу населеного пункта Синьківка Харківської області. Йому було 35 років.

Юрій Серкіс

Проживав у селі Забужжя Кам’янка-Бузької громади. Був учасником АТО та ООС. Під час повномасштабної війни захищав Україну у складі 1 Галицько-Волинської радіотехнічної бригади. Загинув 15 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання. Воїну назавжди 43.

Павло Кулеба

Житель села Бачів Перемишлянської громади. Після початку повномасштабної війни долучився до лав Збройних сил, зокрема служив у військовій частині А0998. У 2022 році загинув виконуючи бойове неподалік Попасної, що на Луганщині.

Ігор Писарчук

Львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення долучився до ЗСУ. Проходив службу у військовій частині А4248. Обороняв Батьківщину на Херсонському, Миколаївському, Харківському, Донецькому та Луганському напрямках. Загинув воїн 13 жовтня у віці 53 років.

Василь Коляда

Житель села Гумниська. Став на захист України у липні цього року, зокрема приєднався до складу 41 окремої механізованої бригади. Загинув 12 жовтня 2024 року в районі населеного пункта Кругленьке Курської області. Захисникові назавжди 54.

Василь Гермеш

Дрогобичанин. Вступив до лав Збройних сил цьогоріч в червні. Був розвідником. Виконував бойові завдання на Курському напрямку. Загинув 9 жовтня під час виконання службових обов’язків на Курщині. Військовослужбовцю було 34 роки.

Вічна пам’ять усім героям!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-19 11:06:06