Україна і світ

Знаю про більше 40 подібних випадків: Астаф’єва про ветклініку, в якій вбили її пса Чічіко

Українська співачка і модель Даша Астаф’єва розповіла про ветеринарну клініку, в якій вбили її домашнього улюбленця Чічіко.

Як Астаф’єва переживає втрату пса Чічіко

Даша зізналась, що смерть пса у ветеринарній клініці повністю вибила її з життя. Більше місяця вона нічим не займається, багато лежить, читає та виходить на прогулянки.

– Коли ми перевели другу собаку в іншу ветклініку, нам сказали: Ви взагалі були у ветклініці? Тобто у клініці Долецьких собаку ніколи не лікували. Їм було зручно переводити її на корм і таблетки, які у них продаються. Зараз ми терміново прооперували другу собаку, і все це такою жахливою ціною, що перший пес помер, – сказала Астаф’єва.

Даша зазначила, що клініка, в якій вбили Чічіко, продовжує працювати “для своїх”. Звідти звільнили весь персонал, який, на думку Астаф’євої, був незаконно влаштований на роботу.

Зараз дивляться

Власники ветклініки заблокували Дашу та її рідних у соціальних мережах, їй навіть ніхто нічого не звхотів пояснювати.

Астаф’єва сподівається, що відповідні органи звернуть увагу на її історію. За словами співачки, їй відомо про більше 40 випадків, коли у клініці Долецьких так само вбивали тварин.

– Чічіко забрали на якісь невідомі крапельниці, казали, що все добре, що він вже їсть і гуляє. Але зранку просто іншим голосом, наче ми не знайомі, людина мені повідомляє, що йому стало гірше. Я кажу, що виїжджаю, а мені кажуть: Та не їдь, він зараз помре. Я не знаю, як люди після такого живуть, – сказала Даша.

Нещодавно Астаф’єва ділилась подробицями смерті пса Чічіко у ветеринарній клініці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-02 13:12:31