Україна і світ

Зірвано триколор. Українські журналісти показали взяту під контроль ЗСУ Суджу

Фото: Факти ICTV

Українській журналістці разом зі знімальною групою вдалося потрапити до міста Суджа Курської області РФї та відзняти репортаж. 

Українські журналісти у Суджі: що відомо

Українські журналісти вже зайшли у російське місто Суджа Курської області та показали ексклюзивні кадри зі звільненого населеного пункту.

Також журналістка показала кадри, як російський прапор падає на землю. Крім того, у сюжеті із міста Суджа видно спалену колону російської техніки.

Зараз дивляться

 

Додамо, що раніше командир бойовиків-кадировців Алаудінов заявив про те, що ЗСУ нібито не контролюють Суджу.

Проте у відповідь на цю заяву українські журналісти зняли репортаж із Суджі, в якій бійці ЗСУ напередодні вільно пересувалися центром міста на військовій техніці.

Нагадаємо, що операція на території Курської області розпочалася зранку у вівторок, 6 серпня. Українські війська перейшли кордон із РФ, і почали просуватися в Суджанський і Кореневський райони Курщини.

12 серпня стало відомо, що ЗСУ контролюють близько 1 тис. кв. км у Курській області Росії. Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у доповіді президенту Володимиру Зеленському.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що бої йдуть практично на всьому фронті, проте ситуація перебуває під контролем України.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 12:26:05