Україна і світ

Я в щоці: Дантес вперше піднявся на Говерлу разом з коханою


Співак Володимир Дантес поділився, як випадково піднявся на найвищу гору України – Говерлу. Цей похід він втілив разом зі своєю коханою, підприємицею Дашею Кацуріною.

Як Дантес та Кацуріна планували похід

Артист одразу зауважив, що ненавидить ходити, а от Даша, навпаки, любить хайкінг. Все почалося з планів на невеличкий похід.

– Ми мріяли піти в легкий похід, переночувати в наметі, зварити каву просто неба, – зауважив Дантес.

Він додав, що Кацуріна мала повне спорядження, а у нього нічого не було, рівно до того моменту, поки він не розповів про свої плани коміку Василю Байдаку. Той видав йому все – намет, каремати, портативну плиту, їжу та спальники.

Зараз дивляться

Як Дантес та Кацуріна піднялися на Говерлу

Дорогою до Ворохти пара підвезла чоловіка, який вже 26 років ходить в гори й планував у 175 піднятися на Говерлу. Він порадив йти їм також, бо оцінив, що з їхньою фізпідготовкою вони мусять впоратися.

– Набравши 6 літрів води, з повним набором всього ми рушили на гору. За 3 години ми піднялись. З повними рюкзаками. Ніколи не підіймаючись на жодну гору! Я в шоці! Чому я не робив цього раніше, чому лінувався, Даша мала рацію, це – неймовірно! – захоплено поділився враженнями Володимир Дантес.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, не всі українські зірки люблять підкорювати гори. Наприклад, співачка Fiїnka попри те, що популяризує гуцульську культуру та обожнює гірські краєвиди, віддає перевагу спокійному відпочинку. Нещодавно вона назвала улюблені місця в Карпатах.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-10 18:09:43