Україна і світ

Жеребкування Євро-2024 минуло під еротичні стогони – що відомо

УЄФА розпочав розслідування ситуації, що склалася під час трансляції жеребкування Євро-2024, коли лунали жіночі звуки сексуального характеру.

Глядачі трансляції та присутні у залі у Гамбурзі, де відбувалося жеребкування, чули їх, коли витягнули кульку з командою Швейцарії, яка потрапила до квартету А. Це також сталося, коли дістали папірець з написом Сербія.

Схожий інцидент стався напередодні січневого матчу Кубка Англії між Ліверпулем та Вулвергемптоном.

Зараз дивляться

Жіночі еротичні крики на жеребкуванні Євро-2024

Згодом з’ясувалося, що еротичні звуки, які доносилися під час жеребкування – справа рук YouTube-блогера та пранкера Даніела Джарвіса (Daniel Jarvis). Про це він сам зізнався та взяв на себе відповідальність.

Даніель прикріпив телефон у приміщені та телефонував на нього через певні проміжки часу. Рингтоном на телефоні були еротичні звуки.

Під час жеребкування ведучий та заступник генсека УЄФА Джорджо Маркетті спробував взяти ситуацію під контроль, сказавши: Тут є певний шум, який… зараз припинився. Більше ніякого шуму.

Після жеребкування тренер збірної Англії Гарет Саутгейт сказав, що невиразно чув звуки у залі, але сказав, що це могло бути розіграшем.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-03 17:11:08