Україна і світ

Зеленський пояснив, чому його не можна озвучувати

Фото: Офіс президента

Існують витоки інформації щодо наступних кроків військово-політичного керівництва України, тому буде розроблятись кілька планів.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції за підсумками двох років повномасштабної війни з Росією.

Глава держави пояснив, чому не можна озвучувати деталі наступних кроків України.

Зараз дивляться

– Деякі речі залежать від нас, деякі речі залежать від партнерів, є затягування тих чи інших процесів. Головне мати план і цей план є. Я не можу сказати деталі цього плану. І я поясню, чому. Чим менше людей знає плани, тим швидше буде перемога і неочікуваний результат для росіян. Скажу вам відверто: наші контрнаступальні дії восени (ймовірно, йдеться про літо 2023 року, – Ред.) минулого року були на столі в Кремлі до того, як почались контрнаступальні дії, – пояснив він.

На запитання про стратегію на 2024 рік, Зеленський відповів, що “план є”, але озвучувати його він не має права.

– Є план, план чіткий. Деталі не можу сказати, не маю на це права. Цей план пов’язаний зі зміною (військово-політичного, – Ред.) керівництва. Планів буде готуватись кілька через витоки інформації, – сказав він.

Нагадаємо, 25 лютого міністр оборони Рустем Умєров теж вказував, що план України на поточний рік вже є, але його деталі не можна розкривати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-25 18:37:57