Україна і світ

З Ротару, Білик і Пономарьовим: співачка Астрая поділилася архівним фото з 90-х


Українська співачка, зірка 90-х Астрая показала архівне фото, на якому відомі артисти зображені зовсім молоді.

Знімок було зроблено у 1996 або 1997-му році під час Всеукраїнського фестивалю Пісенний вернісаж. За словами Астраї, це був один із перших конкурсів, присвячений саме українській естраді.

Архівне фото Ротару, Білик та Пономарьова

На світлині можна побачити артистів Софію Ротару, Ірину Білик, Олександра Пономарьова, Василя Зінкевича, Віталія Білоножка, Любов та Віктора Анісімових, телеведучих Александра Сафонова та Василя Ілащука.

Зараз дивляться

Вони позували разом з тодішньою політичною елітою – другим президентом України Леонідом Кучмою, головою адміністрації Євгеном Кушнарьовим і очільником Києва Олександром Омельченком.

Астрая

Фото: з особистого архіву Астраї

Також Астрая розповіла, що тоді артисти здебільшого дружили своїми колами. Однак всі завжди були привітні і ставилися одне до одного з повагою.

Астраю дивують чутки про те, що Софія Ротару нібито поводилась зверхньо в компаніях. За словами співачки, Ротару завжди приязно ставилася до колег, особливо до молоді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Щоб хтось не вітався в шоубізнесі, відмовлявся спілкуватися – це вже пізніше прийшло. В той час такого не було. Тоді панувала повага, культура та вдячність глядачеві, – додала виконавиця.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 15:05:56