Україна і світ

Любава Грєшнова перенесла операцію: В око встромили 10-сантиметрову голку


Українській акторці Любаві Грєшновій зробили операцію. Зірці довелося провести одну годину з 10-сантиметровою голкою в оці.

Любава Грєшнова про операцію на оці

Про хірургічне втручання акторка розповіла у сториз в Instagram. Так, Грєшновій зробили операцію на оці, яка тривала годину. Любава зізналась, що їй було неабияк лячно, адже вона хвилювалася за свій зір.

– Три дні тому я пережила невеличке хірургічне втручання. У моє око встромили 10-сантиметрову голку… Зараз все добре, але уявіть, як мені було лячно, враховуючи те, що я – акторка, і очі – мій основний робочий інструмент. Ця маніпуляція тривала годину, – поділилася акторка.

Любава Грєшнова

Фото: Любава Грєшнова/Instagram

Грєшнова не сказала, що саме стало причиною операції, однак натякнула, що занесла інфекцію до ока.

Акторка закликала підписників не лізти до очей брудними руками, не міряти чужі окуляри та користуватися зволожувальними краплями.

– Ніколи не лізьте до очей брудними руками, навіть якщо здається, що вони чисті. Протирайте руки перед тим, як торкатися обличчя. Не міряйте чужі окуляри і віддавайте перевагу зволожувальним краплям замість тих, що відбілюють. Вже все позаду, але цю годину я буду пам’ятати вічність, – додала Любава.

Раніше Любава Грєшнова розповідала, що пережила дві клінічні смерті. Це сталося в її студентські роки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Любава Грєшнова


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-12 15:25:03