Україна і світ

Євробачення 2024: як Мальме готується до прийому фанатів конкурсу

Уже в травні в Швеції відбудеться Євробачення 2024. Мальме на повну готується до прийому фанатів міжнародного пісенного конкурсу, готуючи відповідні локації в місті.

Як Мальме готується до Євробачення 2024

З 4 по 11 травня по всьому місту відбуватиметься ціла низка заходів. Масштабну фан-зону – містечко Євробачення, влаштують у парку Фолькетс, який перетворитися для зустрічі фанатів конкурсу. Для дозвілля гостей встановлять стаціонарні сцени та мобільні майданчики, де виступлять артисти в різних жанрах.

– Ми в Мальме сподіваємося прийняти сотні тисяч гостей і організувати це колективне свято разом. Настав час показати наше творче і сміливе місто, – заявив Карін Карлссон, керуючий директор City Host Event.

У місті зведуть кілька зон для активного відпочинку та спілкування. Крім містечка Євробачення, на фанатів конкурсу чекає ціла вулиця, присвячена йому – нею стане вулиця Фріісгатан. Вона стане не лише маршрутом містом-організатором, а й місцем, де можна насолодитися атмосферою, отримати враження, поспілкуватися та перекусити в різноманітних закладах.

Зараз дивляться

– Ми з нетерпінням чекаємо тижня Євробачення. Усі події в місті чудово доповнять події на головній арені, – каже Ебба Адіельссон, виконавча продюсерка конкурсу пісні Євробачення 2024 на SVT (телебачення Швеції).

У конгресно-концертному залі Malmo Live відбудуться Бірюзова килимова доріжка та Євроклуб.

Сам конкурс пройде в Мальме Арена. Перший і другий півфінали відбудуться 7 і 9 травня, а фінал – 11 травня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-21 14:15:42