Україна і світ

Є знайомі десантники: Матвєєва розповіла, чому приєдналася до проєкту Друзі ДШВ


Ведуча проєкту Позивний Надія та Неймовірної правди про зірок на СТБ Надія Матвєєва завітала до розмовної студії Фактів ICTV. У прямому ефірі телемарафону Єдині новини вона обговорила з ведучою Яною Брензей проєкт Друзі ДШВ. До речі, до ініціативи вона долучилася наприкінці літа.

Надія Матвєєва розповіла, чому стала другом ДШВ

Ведуча заявила, що взяла участь у проєкті, оскільки це ще одна можливість допомогти нашим захисникам, а також стати частиною всеукраїнського проєкту, в якому об’єднуються багато жителів нашої країни.

– Дуже важливо зараз, допомагаючи нашим захисникам, бути впевненою в тому, що цільова допомога дійде до тих, до кого ми її направляємо, – додала Надія.

Знаменитість зізналася, що серед її знайомих є десантники – наприклад, режисер Денис Іванов, з яким Матвєєва працювала над проєктом Все буде добре на СТБ.

Зараз дивляться

Ведуча зараз опановує нову освіту в галузі психології, і має кілька порад, як переживати війну простіше на емоційному рівні. За словами Надії, дуже важливо знати, яку саме емоцію людина відчуває, і її буде набагато простіше контролювати.

Нагадаємо, що зараз на платформі є можливість робити автоматичні щомісячні донати. На найактивніших донорів чекають призи. За донат від 100 грн – віртуальний бейдж Друг ДШВ, від 500 грн – унікальна наклейка на машину, від 5 тис. грн – фірмова чашка ДШВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Надія Матвєєва


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 12:25:21