Україна і світ

Якщо ми хочемо перемогти, то потрібно зняти всі обмеження: Зеленський про удари по РФ

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський стверджує, що союзники та партнери мають зняти всі обмеження на удари по військових цілях на території Російської Федерації.

Про це заявив Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Удари по військових цілях у РФ

– Звичайно, якщо ми хочемо перемогти, досягти успіху, хочемо зберегти нашу країну і захистити її, то нам потрібно зняти всі обмеження. Я говорив про це з партнерами, прем’єр-міністром Великої Британії, президентом США, генеральним секретарем НАТО. Я піднімав цю тему з дуже конкретними фактами, – заявив глава держави.

Зараз дивляться

За словами президента, Україна знає, де розташовані російські військові бази, з яких РФ атакує лікарні та інші цивільні об’єкти.

– Це важливе питання. Ці військові бази, з керованими бомбами, ракетами, які націлюються на нас, вбивають наших дітей. Для мене це не риторика, а реальний план для наших людей. Тепер це план для всієї нашої країни. І ми чекаємо рішення від союзників.

Я впевнений, що наші друзі це зрозуміють. У нас дуже позитивні меседжі від прем’єр-міністра Великої Британії. Сподіваюся, що ми досягнемо такого рішення, – наголосив президент України.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 22:07:06