Україна і світ

Ліза Кудроу згадала про допомогу Леблана в Друзях

Актриса Ліза Кудроу розповіла, як її колега Метт Леблан допоміг зняти напругу на зйомках серіалу Друзі. Зірка зазначила, що їй досить важко давалася роль Фібі.

Ліза Кудроу згадала про допомогу Леблана в Друзях

Під час участі в одному з нещодавніх подкастів акторка пригадала, як Метт, відомий за роллю Джої Тріббіані, допоміг їй позбутися занепокоєння через роль Фіббі Буффе в Друзях.

Проблема в Кудроу з’явилася ще під час знімання у перших сезонах серіалу, і їй знадобився час, щоб отримати контроль над Фібі.

Зараз дивляться

– Речі, які Фібі говорила, були обурливо нелогічними. Мені довелося потрудитися, щоб погодитися з її словами. Я байдикувала. Я лінувалася і дуже злилася на себе, і тут прийшов ЛеБлан, – почала свою думку зірка.

Метт нагадав їй, що вона знає добре свого персонажа, і їй потрібно змінити ставлення до роботи та героїні. Після слів колеги Ліза відчула себе розслабленою.

– Цього було достатньо. Наче хтось струснув мене, бо в мене почалася істерика. Я не істерила буквально, але знаєте, якщо у вас істерика, хтось дає вам ляпаса. Ти такий: О, дякую. Це те, що мені було потрібно, – підсумувала зірка.

Нещодавно Ліза Кудроу зізналася, що її бісило на зйомках Друзів. Як виявилося, закадровий голос іноді був занадто сильним, і актриса просила їх реагувати на жарти менш активно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-01 12:18:08